Coronavirus: wij blijven open

Beste klant,

Wij volgen, waarschijnlijk net als u, de ontwikkelingen omtrent de uitbraak van het Coronavirus op de voet. Wij kunnen ons voorstellen dat dit ook bij u vragen oproept, daarom ontvangt u bij deze van ons meer informatie.

Onze vestigingen blijven voorlopig open en we blijven u graag helpen met uw bestellingen.

 

Wel houden we ons aan de regels die de autoriteiten hebben opgesteld. Aan de hand daarvan hebben we de volgende maatregelen getroffen.

Wat wij doen
  • Onze collega’s zullen u voorlopig geen hand geven, maar mondeling begroeten. Wij verzoeken u om de geadviseerde afstand van 2 meter te bewaren.
  • Onze chauffeurs bezorgen de bestellingen tot aan de deur. Zij zullen uw pand of locatie zelf niet betreden.
  • Onze collega’s in de filialen gaan veel gebruikte oppervlakten extra vaak grondig schoonmaken, denk hierbij aan de pinautomaat, display koffieautomaat, balie, etc.
  • Tot nader order zijn alle evenementen op en rond de filialen afgelast.
  • Onze accountmanagers zullen hun werkzaamheden zoveel mogelijk vanuit huis verrichten, spontane klantbezoeken zullen de komende tijd niet plaatsvinden.

Wat u kunt doen
  • Wij vragen u om onze koffietafels te mijden om zodoende de contactmomenten te beperken. Uiteraard is ons koffiezetapparaat wel beschikbaar.
  • Vertoont u gezondheidsklachten, dan willen wij u adviseren om thuis te blijven.
  • Tenslotte willen wij ook u adviseren om regelmatig uw handen te wassen en te niezen of hoesten in uw elleboog.

We vragen extra aandacht voor onze bezorgdienst.

U kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven aan het filiaal of onze verkoop binnendienst. Wij bezorgen de producten op de gewenste locatie.

We hopen op uw begrip en willen u alvast bedanken voor uw medewerking. Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via onze gebruikelijke contactgegevens.

Wilt u meer weten over het coronavirus in het algemeen, raadpleeg dan de website van het RIVM.