AGC Pick Up Point

Pick Up Point bouwglas

AGC en Sikkens Van Eijk hebben op dinsdag 3 april jl een Pick Up Point voor bouwglas geopend bij Sikkens Van Eijk Amsterdam. Door de samenwerking met AGC zijn glasproducten en aanverwante artikelen hier nu ook af te halen.

Directeur Michael Huis van AGC Nederland ziet de samenwerking met Sikkens Van Eijk als een manier om de klanten in Noord-Holland nog meer service te kunnen bieden. Huis vertelt: ‘We zijn op dit moment al op vier locaties aanwezig in Noord-Holland. Door het openen van dit afhaalpunt kunnen relaties die in Amsterdam zijn gevestigd of opdrachten uitvoeren in en om Amsterdam snel en eenvoudig over onze glasproducten beschikken.’

Door de samenwerking met AGC bieden wij u nu een glasafhaalconcept als extra service.

AGC in Nederland

AGC Nederland Holding B.V., gevestigd in Tiel, is het hoofdkantoor van de AGC-activiteiten in Nederland. Deze bestaan uit drie productievestigingen (AGC Heerlen, AGC Den Bosch en AGC Oosterwolde) en een netwerk van 17 distributie-vestigingen, die onder de naam AGC Nederland B.V. opereren. Zij zijn actief in glas, verf en non-paint producten. Deze servicecenters zijn gevestigd in, Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Beverwijk, Den Helder, Doetinchem, Enschede, Goor, Haarlem, Hoogeveen, Nijmegen, Poeldijk, Roosendaal, Tilburg, Utrecht, Zwaag en Zwolle.

Voor meer informatie zie: www.agcnederland.nl

 

Kom langs bij Sikkens Van Eijk Amsterdam voor onze Pick Up Point voor bouwglas.